luni, 16 februarie 2009

Pepsi : in criza, dar rebranduit








Acest an 2009 este inceput in forta de compania PepsiCo, al doilea producator de racoritoare din lume, avand un nou "loock".
Dar anuntand o scadere a profitului net de 719 milioane dolari, ca urmare a deprecierilor de active si a costurilor de restructurare. In schimb vanzarile au crescut de la 12,3 miliarde dolari, la 12,7 miliarde dolari, astfel incat bugetul de marketing se anunta promitator in noul an de criza mondiala, Pepsi facandu-si din nou simtita prezenta in divertismentul romanilor.

sâmbătă, 14 februarie 2009

Tortul dragostei


Se unge blatul cu crema de finetti, frisca, se presara alune, se aseaza banane, kiwi, portocale taiate feli mici. La fiecare blat in parte se procedeaza la fel, iar ultimul se decoreaza cu o imima si se presara zahar pudra, sau cu frisca, sau cu fructe. Se serveste cu sampanie sau vin rosu, muzica in surdina, petale de trandafiri rosii, o cada cu spuma si lenjerie sexy.

vineri, 13 februarie 2009

Vineri 13...... inainte de .....Valentine's Day

Ziua de vineri 13 va da fiori pe sira spinarii? Va este teama ca nu mai apucati sa va vedeti iubitul sau iubita pana maine? Asa si ce veti face veti sta in casa toata ziua ca nu cumva sa va calce vreo masina, sau sa va cada vreun ghiveci in cap, sa va pierdeti portofelul cu verzisori, cheile de la vila din Primaverii, sau cheile de la Bentley.NU! Sfatul Lion "stai afara", nu vei fi tu norocosul caruia sa ii taie calea pisica neagra. Si chiar daca se va intampla ceva, stai linistit esti doar un om ce sufera de paraskavedekatriafobie. Mda....... Sau mai bine spus, ca sa nu ni se mai impleticeasca limba in gura mai pe scurt :fobia de numarul 13. Aceasta frica de numarul 13 este o traditie tipic americana ce ne-a fost implantata si noua romanilor. Acelasi lucru il pot spune si de Valentine's Day asta care nu e nici sarbatoare bisericeasca (sfant), nici ziua indragostitilor la romani, este doar ziua indragostitilor americani, care in fiecare an in ziua de 14 februarie ne ia banii pe fel de fel de pernute cu inimioare, ciocolate in forma de inima si multe alte brizbrizuri ce au forma de inima sau iepuri.

joi, 12 februarie 2009

imi urez bun venit!!!!!!!


Salut!
Pe acest blog ma voi reprofila: voi deveni un mic jurnalist, dar si un cofetar- patiser sef care va va delecta cu nenumarate retete de prajituri si nu numai.